Uitvaart goed geregeld via Assurantiekantoor Vrieling Beilen

Assurantiekantoor Vrieling Beilen is een modern, dynamisch kantoor, waar men terecht kan voor alle zakelijke en particuliere verzekeringen en hypotheken.
Krant_news_detail

Assurantiekantoor Vrieling Beilen is een modern, dynamisch kantoor, waar men terecht kan voor alle zakelijke en particuliere verzekeringen en hypotheken. Een enthousiast team van medewerkers adviseert de klant over alle vormen van verzekeringen, spaarvormen, financieringen en hypotheken. Bij Assurantiekantoor Vrieling Beilen zit alles onder één dak!

De mensen van Vrieling Beilen kunnen u ook helpen met het afsluiten van een goede uitvaartverzekering, want is úw uitvaart wel goed verzekerd?

‘Men denkt er pas over na als er iets ernstigs is gebeurd, maar meer mensen zouden moeten bedenken of hun uitvaart goed verzekerd is,’ zegt Lammert Vrieling. ‘Zo weet 65 procent van de Nederlanders niet wat een uitvaart kost. Veel mensen zijn onderverzekerd, maar laten het er bij zitten.’ Om niet voor financiële verrassingen te komen staan, is het raadzaam om je te laten voorlichten over de kosten van een uitvaart. ‘Een totaalbedrag zegt de mensen niet zoveel, maar bij ons kun je je wensen bespreken en dan worden de kosten een stuk inzichtelijker.’ Aan de hand van een checklist kunnen de medewerkers van Assurantiekantoor Vrieling Beilen duidelijk maken hoeveel de uitvaart gaat kosten. ‘Wil je dankbetuigingen versturen? Wat doe je met de bloemen? Een grote of een kleine rouwadvertentie? De wensen voor een uitvaart bespreken we uitvoerig met onze klanten. Zo kom je op een te verzekeren bedrag uit.’

Bij Assurantiekantoor Vrieling Beilen kan men voor een uitvaartverzekering ook een depot storten of een koopsom nemen. Voor ouderen is een depot storten een goede mogelijkheid. De inleg wordt dan vermeerderd met de opgebouwde rente. ‘Hiervoor is geen gezondheidsverklaring vereist’, zegt Lammert. ‘Bovendien is er een extra vrijstelling in box 3.’

Als de kosten van een uitvaart duidelijk zijn en goed gedekt, dan hebben nabestaanden alle ruimte voor hun verdriet. De medewerkers van Assurantiekantoor Vrieling Beilen adviseren dan ook om nu al over de uitvaart na te denken en uw wensen vast te leggen. Dit maakt het voor de nabestaanden minder moeilijk om de uitvaart te regelen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Assurantiekantoor Vrieling Beilen, tel: (0593) 540637 of bekijk de website: www.vrielingonline.nl.

bron: De Krant van Middendrenthe
« Terug naar het nieuwsoverzicht

Aanvraagformulieren