Neem vrijblijvend contact
met ons op

telefoonnummer

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche besloot de heer E. Vrieling op 1 april 1996 een zelfstandig assurantiekantoor te beginnen. Nu 22 jaar later bestaat assurantiekantoor Vrieling Beilen uit een team van enthousiaste medewerkers die u over alle vormen van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, uitvaart en financieringen, kunnen adviseren. 

Om onze klanten optimaal te kunnen adviseren, werken wij met tal van gerenommeerde maatschappijen met elk zijn eigen sterke producten. Hierdoor zijn wij in staat om iedere klant, zowel particulier als zakelijk, het juiste pakket te kunnen leveren. Geen klant is gelijk, dus wij leveren maatwerk.

En komen nog bij u thuis.

Daarnaast onderscheidt ons kantoor zich door de grote mate van service, welke onder andere tot uiting komt in de persoonlijke benadering en de complete afhandeling van schades.

Laatste nieuws

Openingstijden rond Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag 30 mei, vrijdag 31 mei en op 2e pinksterdag 10 juni is ons kantoor gesloten.

Veulenseizoen

Veulen_thumb Het veulenseizoen is al bijna voorbij, vele merries hebben hun veulen al weer aan de voet lopen. Ook houdt de hengstenkeuze voor dit seizoen menig ...

5 tips online aankoop

Onlinekopen_thumb U bent weg van een mooi broek die u online hebt gezien. Het lijkt ook nog eens een goede koop, bijna te mooi om waar te zijn. Hoe weet u of de webs...