Neem vrijblijvend contact
met ons op

telefoonnummer

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche besloot de heer E. Vrieling op 1 april 1996 een zelfstandig assurantiekantoor te beginnen. Nu 22 jaar later bestaat assurantiekantoor Vrieling Beilen uit een team van enthousiaste medewerkers die u over alle vormen van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, uitvaart en financieringen, kunnen adviseren. 

Om onze klanten optimaal te kunnen adviseren, werken wij met tal van gerenommeerde maatschappijen met elk zijn eigen sterke producten. Hierdoor zijn wij in staat om iedere klant, zowel particulier als zakelijk, het juiste pakket te kunnen leveren. Geen klant is gelijk, dus wij leveren maatwerk.

En komen nog bij u thuis.

Daarnaast onderscheidt ons kantoor zich door de grote mate van service, welke onder andere tot uiting komt in de persoonlijke benadering en de complete afhandeling van schades.

Laatste nieuws

Openingstijden rond pasen

Paashaas-1_thumb Op Goede Vrijdag 10 april en maandag 13 april op 2e Paasdag is ons kantoor gesloten

De verplichte AOV voor zzp’ers komt steeds dich...

De overheid en de sociale partners spreken al een tijdje over het invoeren van een verplichte AOV voor zzp’ers. De Stichting van de Arbeid (landeli...

Coronavirus

De uitbraak van het coronavirus kan u vast niet ontgaan zijn. De afgelopen weken is dit namelijk non-stop in het nieuwes.