Neem vrijblijvend contact
met ons op

telefoonnummer

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche besloot de heer E. Vrieling op 1 april 1996 een zelfstandig assurantiekantoor te beginnen. Nu 22 jaar later bestaat assurantiekantoor Vrieling Beilen uit een team van enthousiaste medewerkers die u over alle vormen van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, uitvaart en financieringen, kunnen adviseren. 

Om onze klanten optimaal te kunnen adviseren, werken wij met tal van gerenommeerde maatschappijen met elk zijn eigen sterke producten. Hierdoor zijn wij in staat om iedere klant, zowel particulier als zakelijk, het juiste pakket te kunnen leveren. Geen klant is gelijk, dus wij leveren maatwerk.

En komen nog bij u thuis.

Daarnaast onderscheidt ons kantoor zich door de grote mate van service, welke onder andere tot uiting komt in de persoonlijke benadering en de complete afhandeling van schades.

Laatste nieuws

Openingstijden rond pasen

Paashaas-1_thumb Op Goede Vrijdag 19 april en maandag 22 april op 2e Paasdag is ons kantoor gesloten

Kweeklustweg 2 Tynaarlo

Kweeklustweg_2-2019_thumb Woonboerderij uit 1930 met bijgebouwtjes net buiten Tynaarlo

5 tips online aankoop

Onlinekopen_thumb U bent weg van een mooi broek die u online hebt gezien. Het lijkt ook nog eens een goede koop, bijna te mooi om waar te zijn. Hoe weet u of de webs...